gastro
Vzniklé páry, odér, mastnota při přípravě jídla v kuchyni, varnách, je nutné dle hygienických předpisů odvést a zajistit přívod čerstvého vzduchu.Stejné předpisy určují pro každý prostor sloužící k přípravě teplého či studeného pokrmu danou teplotu.
Vše uvedené navrhneme a dodáme pro každou kuchyni tzv. na klíč.
- vytvoříme tepelnou pohodu pro pracovníky či obsluhu v kuchyni
- zajistíme stálé teplotní podmínky,dané předpisy, pro přípravu některých potravin
- využijeme rekuperace tepelné energie pro nízkou energetickou náročnost technologie vzduchotechniky
- nebude docházet ke znehodnocení připravených pokrmůDodaná technologie pro zajištění větrání je použitá nejčastěji v nerezovém provedení z důvodu snadného mytí a desinfekce.
Důležitý je dálkový dohled a ovládání, aby nedošlo k nežádoucí manipulaci. Také ochrana proti poškození při činnosti. Důležitým se stává i dostupnost servisu a rychlost opravy.